Ajudeu-nos a fer un abril amb bicis mil!

dimarts, 6 de març del 2018


30 Dies en Bici és un moviment de ciclistes que des de 2010 es mou perquè pedalar cada dia sigui el més normal del món. Si repeteixes 30 dies qualsevol cosa, en fas un hàbit. Aquesta és la idea!..Que el costum d’agafar la bici a diari ens porti cap un entorn per a tots més sostenible i sa.
 
A nivell individual, per participar al #30diesAMBbiciBCN només t'has de comprometre a anar amb bici cada dia d’abril i compartir-ho a les xarxes.
 
Com a col·lectiu o comerç relacionat amb la bici, podeu fer més coses:
 
-Podeu crear activitats específiques pel #30diesAMBbiciBCN o podeu adherir les que ja teníeu pensades de fer. Nosaltres ens encarregarem de fer-ne difusió amb cartells i accions a les xarxes amb la campanya ABRIL BICIS MIL!
 
-A més, podeu ajudar-nos a trobar #Biciamics: ciclistes que vulguin ajudar a persones que volen començar a pedalar de manera quotidiana, però que per diverses raons encara no ho fan. Gent habituada a moure's en bici que pugui aconsellar sobre recorreguts,  que sàpiguen on comprar material ciclista al barri, quins són els comerços on es pot entrar amb la bici, o els llocs segurs per aparcar al carrer...

Recordeu!
Si voleu participar amb alguna activitat, si us plau, feu-nos arribar la proposta a aquest mail abans del 9 de març!

Si voleu col·laborar com a voluntaris o #bicicamics i ajudar-nos a trobar-ne més, completeu el següent formulari
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScabP-ice5loW3J1bE0Gs7E5N9vsfGGzbO8vUuwI7HvJkgfnA/viewform?usp=sf_link

I difoneu-lo entre els vostres coneguts i amics. Tan bon punt el rebem, ens posarem en contacte amb vosaltres.

Gràcies, salut & bici!
Amb la tecnologia de Blogger.