Park(ing) Day 2016 - Divendres 16 de setembre

divendres, 9 de setembre del 2016

Menys fums i més somriures


Amb motiu del Park(ing) Day, la Plataforma per la Qualitat de l'Aire presentarà una animació amb pallassos conduïda per Merche Ochoa, Premi Nacional de Circ 2014

La Plataforma per la Qualitat de l'Aire que aplega a més de 70 associacions veïnals, ecologistes, ciclistes, de defensa del transport públic així com científics i ciutadans, organitzarà amb motiu del Park(ing) Day 2016, una animació amb pallassos conduïda per Merche Ochoa; Premi Nacional de Circ, i els seus alumnes del Rinclowncito.

"Creiem que amb un somriure és més fàcil fer arribar a la gent la problemàtica real sobre la contaminació, la necessitat de moure's amb transport públic, a peu i/o amb bicicleta, així com denunciar l'ocupació de l´espai públic per part del vehicle privat"; comenta Daniel Serrà de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire. “Demanem un canvi en benefici del conjunt de la societat. La salut i el transport en modes sostenibles han de ser les prioritats de les polítiques de mobilitat de ciutats contaminades com a Barcelona", afegeix Serrà.

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 200 ciutats de tot el món, on diverses entitats ambientals, d'arquitectura, artístiques, socials, veïnals i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d'aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d'espai públic, amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat d'un altre model de ciutat.

L'animació amb pallassos, pel Park(ing) Day Barcelona d'enguany, tindrà lloc divendres vinent 16 de setembre en dues places d'aparcament del Carrer Rosselló número 153 de Barcelona, de les 16 a les 20 hores de la tarda.


[cast]

Menos humos y más sonrisas

Con motivo del Park(ing) Day, la Plataforma por la Calidad del Aire presentará una animación con payasos conducida por Merche Ochoa, Premio Nacional de Circo 2014

La Plataforma por la Calidad del Aire que aglutina a más de 70 asociaciones vecinales, ecologistas, ciclistas, de defensa del transporte público así como científicos y ciudadanos, organizará con motivo del Park(ing) Day 2016, una animación con payasos conducida por Merche Ochoa; Premio Nacional de Circo, y sus alumnos del Rinclowncito.

"Creemos que con una sonrisa es más fácil hacer llegar a la gente la problemática real de la contaminación, la necesidad de moverse con transporte público, a pie y/o en bicicleta, así como denunciar la ocupación de l'espacio público por parte del vehículo privado"; comenta Daniel Serrà de la Plataforma por la Calidad del Aire. “Pedimos un cambio en beneficio del conjunto de la sociedad. La salud y el transporte en modos sostenibles tienen que ser las prioridades de las políticas de movilidad de ciudades contaminadas como Barcelona", añade Serrà.

El Park(ing) Day es un acontecimiento anual que se realiza en más de 200 ciudades de todo el mundo, donde diversas entidades ambientales, de arquitectura, artísticas, sociales, vecinales y la ciudadanía en general, transforman de forma temporal plazas públicas de aparcamiento de coches en parques, jardines y otras formas de espacio público, con el objetivo de dar a conocer la necesidad de otro modelo de ciudad.

La animación con payasos, por el Park(ing) Day Barcelona de este año, tendrá lugar el próximo viernes 16 de septiembre en dos plazas de aparcamiento de la Calle Rosselló número 153 de Barcelona, de las 16 a las 20 horas de la tarde.

Amb la tecnologia de Blogger.