Eleccions municipals Barcelona: L'emergència climàtica a debat

dimarts, 14 de maig del 2019

Debat divendres 17 de maig, 19:00 hores. Calàbria 66 (L1 Rocafort, H12)


Les grans ciutats com Barcelona són responsables de més del 70% de les emissions de GEH. L'últim informe de l'ONU és demolidor: els efectes són ja devastadors i adverteix als Governs que es necessita una transformació sense precedents per a reduir el 45% de les emissions de CO₂ en 2030. De seguir igual, en tan sols 11 anys superarem els 1,5 graus de temperatura i els canvis seran irreversibles. 

Per això i amb motiu de les properes eleccions municipals, el Moviment per la Justícia Climàtica organitza un acte el proper de maig a les 19h, per a debatre les 7 demandes que han presentat a les candidatures al proper govern de Barcelona per reduir les emissions de CO2 en quatre anys. 

Veure aqui les 7 demandes formulades als candidats/es.


El debat s’articularà al voltant de tres blocs:

BLOC I. Posicionament dels partits sobre les 7 demandes del Moviment per la Justícia Climàtica per ser implementades pel pròxim govern de Barcelona
  • Cada partit disposarà de 5 minuts per respondre si el seu programa electoral inclou o no les demandes del Moviment per la Justícia Climàtica. Veure a sota.
BLOC II.
Intervencions FILA 0 en resposta als partits. 

FILA O: Fridays for Future, Plataforma per la Qualitat de l'Aire, Xarxa per la Sobirania Energètica, Plataforma Aire Net, 350.org, Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible. 
  • Intervencions de 2 minuts per cada col·lectiu sobre les respostes dels partits a les 7 demandes.  Cada partit disposarà de 30 segons de rèplica.

BLOC III.
Preguntes del públic.
 
  • Torn de preguntes formulades pel públic per escrit que hauran d'estar adreçades a un partit en concret, que haurà de respondre en 30 segons.

Amb la tecnologia de Blogger.