1r Congrés en Defensa del Transport Públic

dimarts, 17 de març del 2015

1r Congrés en Defensa del Transport Públic
11 d’abril, 10:00 h - Ateneu l'Harmonia de Sant Andreu - Barcelona.


Obertura d’inscripcions al 1r Congrés en Defensa del Transport Públic.
El proper dissabte 11 d’abril se celebrarà el 1r Congrés en Defensa del Transport Públic. Els objectius del Congrés són posar en comú les lluites i les accions al carrer per fer visibles les reivindicacions, i generar propostes i alternatives confluents per garantir el dret universal a la mobilitat, de manera que l’accessibilitat social, territorial i per a persones amb mobilitat reduïda, la seguretat, i el respecte al medi natural i la salut de les persones en siguin els principis fonamentals.

En aquest Congrés s’abordaran propostes i estratègies d’acció en tres eixos principals:
  1. Tarifes i finançament del transport públic.
  2. Serveis de transport públic (subdividit: Àrea metropolitana – zona 1, Interurbanes/rodalia).
  3. Model de gestió pública i participació ciutadana (opacitat, corrupció, privatitzacions i espais de participació.
Podeu veure el manifest del Congrés i els col·lectius signants i que han estat preparant l’acte a https://congresdefensatransportpublic.wordpress.com. Si el vostre col·lectiu o organització està d’acord amb el manifest, podeu enviar-ne l’adhesió a l’adreça mail: congresdefensatransportpublic@gmail.com
Per assistir al Congrés, us demanem que ompliu el formulari que trobareu aquíVentana nueva, mitjançant el qual podreu enviar tots els documents de treball que cregueu necessari compartir amb la resta de persones assistents. Aquests documents s’aniran penjant al blog, i així tothom els podrà consultar abans de la celebració del Congrés.

Finalment, en aquesta pestanyaVentana nueva del blog trobareu el programa de l’acte i algunes consideracions logístiques.
Amb la tecnologia de Blogger.